søndag 19. april 2009

Helga


Dette har i bunn og grunn vært en ganske så effektiv helg...i går var Olav og jeg på Jernia og Christiania Glassmagasin for å legge ut ønskelister.
NÅ har de forresten 30% på det serviset som vi ønsker oss, på sistnevnte butikk...vi liker tilbud!;=)

Etterpå var Mariann og jeg på blomsterbutikken for å se på brudebukett og diverse. Jeg klarte å bestemme meg overraskende fort,(til meg å være)så dermed er også det i boks :)Vi feiret "seieren" med lunsj på Mikado og bestilling av manikyr og diverse (til bryllupet)etterpå.

Lødagskvelden gikk til tur (Ibsen og jeg) og fisking (Olav) på Solastranda. Deilig å komme seg ut i frisk luft, været var herlig!

I dag har jeg begynt på flytteprosjektet mitt. Jeg glemmer for hver gang jeg skal flytte hvor MYE jeg egentlig har....jeg er klar over at det er et luksusproblem...men er det mulig? Nå står det fem esker på kjøkkenet, kun med bøker (ja, jeg elsker bøker, men ikke å forflytte dem)og x- antall andre med kjøkkenutsyr...og det vises ikke en gang i leiligheten at så mye er fjernet...

Det er travle tider med valpehold, oppgaveskriving,flytting, oppussing og bryllupsforberedelser. MEN det er utrolig godt med alt som blir gjort, invitasjoner som har blitt sendt ut og møbler som blir kjøpt.

I bunn og grunn; de fleste prosjektene er i seg selv spennende og kjekke, det er bare kombinasjonen av dem alle som til tider kan være litt utfordrende!

Ha ei god uke!

PS: Se som Ibsen`vår vokser! De som sier lykke ikke kan kjøpes for penger, har aldri hatt en liten boxer! :)

2 kommentarer:

Birte sa...

Du e goe så klare alt sammen!!
Takk for lånet av bøkene! Tror de kommer gått med!
For å sei d sånn så gruer eg meg allerede til den dagen eg må flytte.. ting bygger seg opp altså!! off.. jaja..
me prates til uka! lykke til me skriving å alt i sammen så lenge!
Klem
Ps du vet kor du finne meg vis du trenge ein pause! ;)

Navn: Therese sa...

det vil visa seg om eg klare alt i sammen ;)
Godt bøkene kom te nytte, snakkis te kaffi og gjenlevering ;)

Good luck to you too :)

Klem