mandag 25. mai 2009

To måneder igjen....til Olav og jeg skal gifte oss!!!Ooohooi hvor det går!

Atter ei helg er over på et blunk. Denne helga har jeg hatt fullstendig fri fra alt som heter oppgaveskriving. Det trengtes nok, men kunne godt tenke meg mer;)

Fredag var Olav og jeg hos de som skal være toastmasterene våre, Hilde og Håvard. Jeg kunne senke skuldrene litt etter timene hos dem. De har kontroll og kommer også til å ha det på den store dagen. Jeg var vel egentlig ikke i tvil om det heller, men for den kontrollfreaken som jeg er, er det alltid godt med noen slike bekreftelser ;)

Lørdag hadde Karen og jeg en "hemmeligbryllupsforberedelsedag" på Kvadrat. Noe var mer vellykket enn andre ting, men fortsatt god tid til å ordne det som ordnes skal.

I går var det dagstur til Haugesund sammen med Mona Elin og Birgitte. Alle tre klarte å forsove seg, så frokost og sminke ble fikset på båten. Dagen (for meg) ble tilbragt hjemme sammen med mamma, Thomas,Tina og Samson. Marianne H. kom også innom på besøk :) Fikk også hilset på Marianne G, før vi tok turen tilbake over fjorden...med 1 1/2 times båtkø. Da er det en fordel med god musikk og bra selskap, noe som jeg hadde :)

Nå sitter jeg på skolen med en vond salat...er ganske skuffet, egentlig. Kantinemat er unntak for meg grunnet min økonomiske tilstand...så derfor syns jeg at når jeg først er så dum og tar meg råd til det, så bør det smake godt.

Eller hva?

Ha en fin mandag!

4 kommentarer:

Marianne sa...

Kjekt å se deg i helgå, håpe å få sett ennå mer av deg neste helg :) Mandag e mandag, og dette e ekstrem-mandag!!!
Eg glede meg te om to måneder!! Har stor tro på at du blir nydelige, men ka ska eg ha på meg?

Marianne sa...

Forresten så ser me kim som e den voksne i hundefamilien. Samson lufte Ibsen rett og slett... ;)

Helene sa...

ja tenk bare to månar igjen te bryllup! :D eg e sikker på at det blir godt planlagt og gjennomført! blir nok ein flotte dag!! :)
Fint bilde av Ibsen! han e så søte!! :)
1,5 time i kø hørtes ikkje særligt ut. Godt med bra lag då :)
Klem

Navn: Therese sa...

Marianne: Tusen takk! Angående kjole så har eg ingen aaanelse!men me kan jo ta ein kikk på lørdag- eller?:)
Hehe, Samson va heldige med den! Heidi klarte å knipsa i rette øyeblikk!;)

Helene: Håpe d:) Gift blir me uansett ;) Jaa, Ibsen e skjønne! du må snart komma å hilsa på nevøen din:)