fredag 3. juli 2009

Sommeren er her
Jeg elsker sommeren! Skulle ønske vi slapp å ha høst og vinter her i Norge...:)

Nå er det virkelig sommer her i Stavanger!Sommerkjolene er for lengst funnet frem, faktor 20 og 30 er flittig i bruk og Ibsen er kronisk slakk i varmen.

Jeg sitter fortsatt oppe på UiS og skriver...finnes ikke motivert i øyeblikket...har semesterets siste veiledning om 45 minutt...så tenker jeg det blir ei uke til med jobbing/skriving/retting, så FERIE (tvitvi).

I kveld kommer Benedicte til meg(oss) hun har ennå ikke sett huset, så det blir kjekt! I morgen reiser vi sammen til Haugesund. Da skal det holdes utdrikningslag for meg...vet ikke hvem som kommer, men tror det blir bra, eller flaut..eller begge deler? Anyway...det er 22 DAGER IGJEN TIL BRYLLUPET! Jeg fatter det ikke...selv om spenningen i magen ligger og murrer konstant...og jeg i noen (korte)øyeblikk skjønner hva vi skal...og får øyeblikkelig mer eller mindre pusteproblemer.Skrekken er kirken. Alle folkene, blikkene, fotoapparatene....hvordan i huleste endte vi opp med 95 gjester? hehe:)
MEN resten gleder jeg meg til. Virkelig. Festen. Slekt og venner. God mat. Presanger.

Sist men ikke minst: da er vi gift. "Hele" verden vet at det er oss to. For alltid. Så da får heller kirken gå som det går, gift blir vi uansett!:) ;)

3 kommentarer:

Marianne sa...

Stakkar deg som slite med nervene... Det komme te å gå helt fantastisk, ikkje et aua komme te å ver tørt når du skride inn i kjerkå, og alle komme te å sei at du e verdens vakraste brud, så det så!!

Glede meg te i mårå eg... Klem

Anonym sa...

Hei snuppeluris! Vil bare sei at eg e sikker på at det blir ein fantastiske dag! Glede meg sååå te å se deg igjen,savne deg vettu!
Glad i deg!
Mary-Ann (:

Navn: Therese sa...

Marianne: Ja, heilt enig!:(hehe Så lenge eg ikkje svime av eller kaste opp e eg fornøyd ;) Så ingen trenge å grina for at eg ska bli gla ;)hehe

Va SÅÅ kjekt at du kom, glede meg t å se deg igjen!!!klem

Mary-Ann: long time, no see! har prøvd å ringa deg ein del gonger, kjekt å høra fra deg!!:))
Glede meg te å se deg o!!Kati komme du te Hgsd?:)

Håpe du har rett angående dagen, eg trøste meg med at gift blir eg uansett kor kraftige nervene e ;)hehe
Gla i deg o! klem

PS: ka e bloggadresså di nå igjen?