mandag 31. august 2009

BabyboomI helga har det gått mye i babysnakk. På lørdag var jeg i Karen sitt utdrikningslag med ikke mindre enn to helsesøstre, ei gravid og ei nybakt mor(blant annet)Om jeg koste meg? Meget. (det var ikke ironisk).
En koselig kveld- ønsker Karen lykke til med siste forberedelser :))

Borettslaget vårt fylte også 50 år på lørdag. Olav og jeg var innom i "paryteltet" natt til søndag for å sjekke tilstanden og bli kjent med nye naboer.
Stikkord: Dansebandmusikk,menn med bart og damer med leopardmønstrede kjoler/topper. Under denne seansen ble lille Ole født, dvs. søstera til Olav og mannen hennes fikk sin tredje gutt Gratulerer!:))

Søndagen var deilig og daff. Overnattingsbesøk av Ron Einar,samt besøk av svogeren til Olav og guttene. Dagen ble avsluttet med en sunt måltid fra McDonalds og TV-titting..... :)

I dag har jeg faktisk endelig begynt å drøfte. Det er ikke snakk om mange setninger, men til tross for det er det deilig å bare være i gang.

Høstværet ute ser ikke ut til å bli bedre. Heldigvis begynner mange kjekke programmer på TV`en igjen, så kveldene har jeg store forventninger til ;)
I dag braker det løs med "Bonderomantikken" :))

Høsten er kanskje ikke så ille allikevel?

4 kommentarer:

Marianne sa...

Baby på gang eller? ;)

Gratulerer med drøfting! Du e gode!! :)

Og sist men ikkje minst: Grey´s anatomy begynne i kveld!! :)

Navn: Therese sa...

NEI, NEI OG ATTER NEI (på spm. om baby på gang...hehe. Karrierekvinne som eg e, vente me litt med sånn!!hehe MEN d e kjekt å SNAKKA baby for d om!!

E d ikkje bara oppsummering i kveld, så begynne ny sesong i mårå?? Anyway, eg ser d nok uansett!!;)

Anonym sa...

hey baby ;) .....??

åå du skulle jo ringt å lånt den "nye" leopardkjolen min som eg fikk av svigermor!! ;) hehe...då hadde du glidd rett inn med husmødrene...

hilsen "Leo-Linda" ;)

Navn: Therese sa...

Hei Leo-Linda ;)

Heineiingenbaby;)

Haha, eg tenkte faktisk på deg der et satt i teltet! "mon tro om svigermor te Linda e her?" neste gong eg ska på nåke lignande må eg nok få låna kjolen din sånn at eg ikkje føle meg så utenfor!!