torsdag 13. august 2009

I dag er....

Ibsen åtte måneder! Det vil si at vi har hatt han i et halvt år...tiden har gått så fort, samtidig så føles det som om vi alltid har hatt vår pelskledde sønn!....
Han vokser stadig, spiser mer, er blitt flinkere å gå i bånd og halen logrer kronisk fortsatt.

Vi har vært ei uke på bryllupsreise i Kroatia nå. Turen var kjempefin, hotellet fantastisk og maten utsøkt. Det var deilig å komme seg bort ei stund etter en utvilsomt travel vår og sommer. Ibsen var hos "onkel Jonas" og hadde det veldig godt der. Til tross for det var han savnet og det var utrolig kjekt å se han igjen!

Denne uken så langt har jeg vært på besøk to ganger i søsterhjemmet, på tur til Kvadrat og Ikea med Mary- Ann, Åse Therese og Helene, samt middag og kveldskos (les: bryllupssnakk) hos Karen.

I dag (tre dager senere enn avtalt) vandret Ibsen og jeg tilbake til brakka og "kontoret" vårt her på UiS til siste semester som student (forhåpendtligvis). Skal ikke skryte av skriveinspirasjonen, for den er heller laber...kroppen (og hodet, ikke minst!) er fortsatt i feriemodus, så lite har blitt gjort til nå. Jeg MÅ være ferdig til oktober, så tiden er knapp. MEN nå er ihvertfall bryllupet over, så da er det èn mindre ting å tenke på! (og en unnskyldning mindre for å jobbe sent)

Ha en god dag!

ps: skal legge ut bilder av den voksende Ibsen og turen vår senere...dårlig med bilder her på skolen ;)

Ingen kommentarer: