lørdag 7. februar 2009

Nyheitar

Det er mye som skjer for tiden, timeplanen fylles bare mer og mer opp av må, skal og bør gjøres innnen den og den dato. Eksamensforberedelse og annet skolearbeid krever også sitt. Men tross alt er det mest kjekke ting som skjer: - Vi har bestilt en liten hundevalp, Ibsen! Han er av type Boxer, matvrak, leken og kosete. Vi henter han neste søndag, gleder oss vilt! Men hvor skal Ibsen bo sammen med mamma og pappa?
- I vårt nye rekkehus! Ligger ved Saksamarken, sentralt når det kommer til både skole og jobb. Kort vei til det meste, Kiwien ligger bokstavlig talt rett utforbi døra. Noen rom trenger en omgang med oppussing, så nå ser vi litt på hvordan vi vil ha det...heldigvis har vi nokså lik smak når det kommer til interiør, så de store uenighetene har vi sluppet unna til nå ;=)
Velkommen på besøk! :=)
- Søsterhjemmet har i det siste blitt invadert av de ekslusive Vålands-rottene. De bor i kjelleren like ved Helene og mitt sitt soverom. Skadedyrkontrollen har vært i aksjon, og kommunen truer nå rottene med gassing. Dramatisk, men dog nødvendig.

- Fra skadedyr uten fremtid, til en vakker, ung kvinne med fremtiden for sine føtter:
GRATULERER SÅ MYE MED 25-ÅRS DAGEN, MARIANNE! Håper du får en fantastisk god dag, du fortjener det beste av det beste!
Gleder meg til å feire deg i kveld!


- Dåkkår, da?
Vi blogges!

4 kommentarer:

Anonym sa...

oioi, ska sei d går onna hos dokker! Gratulera med vovven (eg forvente bilder!) å hus!

Anonym sa...

Grattis med både hund og hus. Skulle du ha litt til overs er det bare åsende denne veien, jeg er egentlig også på husjakt, bare på andre siden av fjorden :)

Anonym sa...

Ooooooh,gratulerer så utrolig mye med både hund og nytt hus!!!!1 :D

Og guuud,så heldig dere er som klarer å forbli forelsket gjennom en oppussingsfase.... Jaggu ikke alle som klarer det!!!! Mange som desverre utvikler en del krangling der ja... Inkl meg selv... ;) hehehehe

Navn: Therese sa...

Katrine: Thanks :=)Ja, d går veldi fort i svingane for tiå!! stressfaktoren e HØGE, tro meg ;)
Bilder ska leggas ut av vårt lille gull ;)

Anni: Tusen takk:=) d e liten med ting t overs, (les: penger) for å sei d sånt, INGEN møbler i stuå ennå...og luftmadrass e tingen (men seng e bestilt og betalt). Men du/dåkkår må ha lykke te, eg sende dåkkår goe tankar ;)

Renate: thank u :=)
Moromt du sko kommentera akkurat d: samme kveld kom eg inn i stuå og VERDENS STYGGASTE HØYTALERE (når meg ca. te halsen...)sto foran meg.Då røyk idyllen ;) Men eg får dei nok ut ;)

Uenighet/krangling er herved i gang ;)