torsdag 12. mars 2009

Helg igjen!

Denne uken har gått veldig fort, samtidig så føles det ut som om den har vart ganske lenge også pga aktivitetsnivået ;)


Vi har hatt en del besøk fra fjern og nær, bla. Rakel og Daniel fra Ski, Anette og Thomas. Veldig koselig :)


Ibsen og jeg sitter oppe på UiS for å skriver oppgave....det går overraskende bra å ha han med seg! Han er et prakteksemplar av en valp...sover når jeg jobber...og får ut all energi når vi leker i skogen bak skolen i pausen vår (også kalt Sørmarka...).
Måtte det fortsette slik!;)


I dag har Olav og jeg kjøpt maling til oppussingen av stua, kjøkkenet, gangen og badet. Fargen heter "Eggehvit". Vi har også bestilt innebygd stekeovn og diverse på Elkjøp.Så nå kan det se ut til at det blir gang i ting!


I kveld har vi vært på besøk hos de vi kjøpte Ibsen av. Kjempehyggelige folk! De hjalp oss (dvs. de gjorde det) med å teipe ørene til Ibsen, så nå ser han ut som om han har musefletter :) hehe


Anbefaler å gå inn på linken jeg har lagt til, Fearplay boxer kennel. Disse folkene vet hva de snakker om, har en levende interesse for både sine egne og andres hunder og er oppriktig opptatt av at vi som ferske hundeeiere skal føle oss trygge (og at hundene har det bra, så klart!).


I morgen reiser vi på hyttetur sammen med Sølvi og Bjørn Erik. Blir en liten stopp på Moi for å besøke bestemor og bestefar. Skal bli deilig å komme seg ut på en liten helgetur!:)
På søndagskveld kommer pappa fra Hgsd for å hjelpe til med maling og diverse, sier ikke nei takk til slikt :)

Prøvde å legge ut bilder, men gikk ikke. Får prøve i neste innelgg ;)

Ha ei god helg alle (fem som leser..haha) sammen :)

5 kommentarer:

Marianne sa...

Hei!! :)
Bra å hørra at Ibsen oppføre seg fint, ka aent kan eg venta av et sånt prakeksemplar av ein nevø??

Glede meg te å se leiligheten igjen itte oppussing! Va fine nå og, men e jo alltid spennanes å se ting forandra! Eggehvit e fine farge, har an i heila huset her ca! :)

Lykke te med maling! Og ha ein kjempegoe hyttetur i helgå! kos dåkkår MASSE!! Og hils Sølvi og Bjørn Erik. :)

Navn: Therese sa...

Hei du :)

D e heilt sant, han e et funn!

Hvis dåkkår har den i huset, vett eg kossen d blir!nåken meinte på at dei syns an blei litt gulaktig då dei hadde malt med den hos dei sjøl, men eg har ikkje reagert på d hos dåkkår!

Hytteturen va meget bra, sko hilsa så masse tebake ;) :)
Klem

Anonym sa...

Hei Therese:) så koselig med hilsen på bloggen:)....Ja e veldig fornøyd med gutten min, og blir glede stor på onsdag. Har vært borte to uker. Hehe, morsomt at me måtte gjennom samme "savnet" i startfasen:)...
Koss går det me planleggingen? Ser kjolen e i boks, og hus ser det og ut som??? har dåke kjøpt dåke hus??ÅÅå nyt tiå, det må jo ver fantastisk:)...Og du fortjene det virkelig:) Sko ha møttes snart, hadde vært så kjekt,ska se om eg får tatt ein stavanger tur snart:)
Klem fra Elisabeth, UHhh Uhhh:) huske du den?

Navn: Therese sa...

Elisabeth: hehe, Olav o var vekke i 2 uker...d e dei lengste ukene eg kan huska å ha hatt!! men desto kjekkare va d då han kom him!!:) e han tebake hos deg nå?

Kjolen e i boks, ja og huset e kjøpt :) Ellers står d LITT stille mtp. forberedelser, men må komma i gang nå!!

Hadde vært såååå kjekt med besøk av deg!!:D Ta med mannen så tar med ein dobbeldate, hvis ikkje d passe, ein "enkeltdate"hehe

Hurra,d har ordna seg for oss, uhhuhhuhhUHHH!!! (glømme aldri den!!hehe)

Klem

Anonym sa...

Hei igjen:) Ja nå har mannen komt him fra USA, fantastisk:) Men har reist igjen nå.Bor på sørlandet vettu, men komme tebake te helgå, så ikkje så gale:).
Ja hadde vært kjekt med dobbeldate ja, ska prøve å komme ned ei helg. Hadde vært veldig kjekt:)...
Men du får ha ei fin uke videre, og nyt livet:).Koss går det med søvnen forresten?;)