torsdag 14. mai 2009

Rosa (og) blomster
Jeg har fått en rosa ipod av Olav! *lykke*
Den kom på døren for et par dager siden. Ibsen så sitt snitt til å springe ut mellom bena på meg, "overfalle" en uskyldig nabo på vei til butikken, som ristet litt på hode og sa "jaja, han ER jo fortsatt valp".

Siste intervju er unnagjort, opptakene ble bra og nå er det virkelig transkibering for alle penga.

Speaking about money: jeg er tom. Lånekassen har virkelig ikke tilrettelagt for mine utgifter, ihvertfall ikke mine nye utgifter.

I går var jeg på cafè med ei venninne fra spes.ped klassen, Karen. Det ble MYE bryllupssnakk, da hun også skal gifte seg!:)
Genialt.

Det var herlig å snakke om kjoler,ringer, blomster, borddekorasjon, kirke,morgengave...you name it med ei som var like giftesyk som meg :P Heldigvis holder vann seg godt, så ingenting ble dårlig i løpet av de fire timene vi var sammen ;)

Ellers er klærne til Olav inne for tilpassing, kake og blomster (til dekorering av bordene) skal mora til Olav og jeg se på i neste uke. Da skal vi også en tur til toastmasterene våre for å planlegge litt av bryllupsfesten.

Til helga reiser alle tre til Haugesund. Jeg gleder meg skikkelig til å feire 17. mai i "himbyen" igjen, altfor mange år siden sist!
Noen gode, gamle venner som er hjemme for anledningen?

Kos dere i godværet(tipper de fleste må som meg; sitte inne og se ut :8 )!

2 kommentarer:

Marianne sa...

Alle kule har rosa Ipod! Det vil si, det har eg òg:)

Navn: Therese sa...

ALLE som har ein rosa Ipod e kule= då vett eg om to meget kule jenter.