tirsdag 27. oktober 2009

Dagen derpå

Vi (Ibsen og jeg) har hatt en slapp dag!

Kvelden i går, natten og dagen så langt har vært preget av ikke-snille bivirkninger av vaksinene jeg tok i går.
Feber, hodeverk, kvalme og muskelsmerter. Allikevel tenker jeg det er verdt det...hvis det kan ta støyten fra en verre utfallsvinkel.

Jeg føler meg heldigvis bedre, men dagen i morgen blir nok også i senga/på benken.Det hjelper også godt på når snille Olav er verdens beste "sykepleier"!

Anyway, mamma og pappa har vært innom her i ettermiddag. Jeg skulle egentlig vært på kino og sett Lillebror og Knerten, men noe eller noen prøver virkelig å hindre meg fra det ;))
Forrige gang måtte jeg skrive på oppgaven....heldigvis har jeg gode venner som kom med tacopai og sjokolade! *love you*

Tror kanskje dette ble et veldig rotete innlegg..jaja, blame the fever! ;)

Ha en god kveld!

PS: Ibsen har forresten fått 10 søsken til! De er bare megaskjønne! Klikk dere inn på "Fearplay Boxer kennel" nede på siden her, der ligger det masse bilder!

4 kommentarer:

Helene sa...

Stakkars lille venn! Du har visst max uflaks! Men kan jo virka ut som at bivirkningane te vaksinen gjørr deg bedre enn om du sko fått svineinfluensaen. Maaaasse goe bedring te deg!!!
PS! Veldig bra at Olav og Ibsen passe på deg! :)

Marianne sa...

Stakkar deg! God bedring! Så trist at du ikkje har fått komt deg på Knerten ennå. Men neste lørdag e det den store kinodagen, og då kan du se filmar te halv pris :)

Anette sa...

Som et lite plaster på såret kan du også få bli med meg gratis på kino når jeg endelig får gratisbilletter i desember. Men er redd for at Knerten ikke lenger går da...

Navn: Therese sa...

Marianne og Helene: tusen, tusen takk!!får så mye medfølelse av dåkkår at d går rett t håve på meg!!;) :)

Og Anette: då kan d ikkje bli bedre!! u have made me veryvery happy, Knerten eller ei!:)