torsdag 8. oktober 2009

Nå har.....


Nå har endelig bildene fra fotografen kommet. Nesten tre måneder for sent, Olav med delvis avkappet hode på noen bilder, jeg med røde øyne, and so on. Velvel, bildene fra studio var vi ganske fornøyd med, heldigvis.

Uheldige Ibsen har muligens fått kennelhoste. Det er ikke så kjekt å høre på hvordan den stakkarsen brekker seg hele tiden. Han høres ut som en kolspasient. Seriøst. Da er det godt å få gode råd fra Fearplay(de vi kjøpte han av) :)

I dag har jeg ingen planer på tapeten, sett bort i fra skriving og ukas helgevask. Faktisk ganske så greit å ta det på torsdagene, for da er vi virkelig klar for helg når fredagen kommer :)

Nå sitter jeg og knasker på gaven fra Katrine: Kaffebønnesjokolader (vet egentlig ikke hva de heter). Jeg har spart dem til krisesituasjoner som dette:
To uker til deadline og null skriveinspirasjon.

Fantastisk deilig! *thank you, Katrine!*

Vi blogges :)

8 kommentarer:

Marianne sa...

Blei du sjuk på stranda te ingen nytte? Å, håpe dokk fekk gode bryllupsbilder fra Solastrandå òg! Glede meg te å se de eg! :)

Navn: Therese sa...

Eg vil værr så frimodig å påstå d, ja!! men når d e sagt, så kan ikkje fotografen få ALL skyldå for akkurat d...dei foran kamera må liksom prestera litt bra dei,o ;))(og strandå va vi visst ikkje våres "rette element")

Klart du ska få se bildene, schnuppa :))

Benti sa...

SV: da jeg prøvde i.d ble jeg skuffa,men kun ha noe med at akkurat på det tidspunktet så hadde jeg endel tørrflekker i ansikte, så det så stygt ut.

men jeg er også veldig gla i nettshopping, og synes det står masse gode tips både på EM og Tikei sine sider:D
Ohja sånn sett ja, hehe hadde en sånn teller på den gamle bloggen jeg :D

Nydelig bilde!!

karine sa...

Sjokoladekaffibønner e som skapt for sånne dagar med motivasjonen neranfor bånn å deadline i horisonten :) På biblioeket i australia selte de de hektovis, d va livsfarligt...men hjelpsomt! Hold ut med skrivingå, snart e du ferdige!

Marianne sa...

Å, eg syntes de bildene på strandå som du la ut på Facebook va fine eg :) Dokk presterte virkeligt!

Men det va jo kje fint av fotografen å kutta av Olav håve...

Navn: Therese sa...

Å, takk :)) MEN: me va der kor lenge??blei sjuke, kor lenge? og kor mongen respektable bilder? 13.

Ugh!!

Marianne sa...

Hmmm. Det va kje god reklame for den fotografen d der. Han ska kje eg bruga viss eg gifte meg altså :P

Navn: Therese sa...

Nei, ikkje vær lika dum og naiv som oss! ;))