tirsdag 15. desember 2009

Året som gikk

Tenkte jeg skulle skrive en aldri så liten årskavalkade, til ære for året som snart er over og til høytiden vi snart går inn i.

I januar rundet jeg halvveis til femti...akkurat det trengs ikke beskrives nærmere ;)


I februar ble det både huskjøp og valpekjøp!I månedene fremover gikk det i eksamenslesing, masteroppgave, ny jobb for Olav,oppussing, flytting, valpehold og bryllupsforberedelser. Puh! Jeg kan faktisk ikke huske å noen gang hatt det så travelt!Som Olav og jeg har sagt i etterkant: når forholdet tålte dette, tåler det alt! ;)

I Juli var det duket for utdrikningslag i "himbyen" Haugesund som forlover Benedicte holdt stand. Den 25.juli ble vi endelig gift! Det var en god og minnerik dag, som gikk så altfor fort! Det å være gift anbefales på det varmeste:)I august reiste vi på bryllupsreise til Kroatia. Ei uke med god mat og drikke, varme og avslapping var akkurat det vi trengte for å komme sånn noenlunde til hektene igjen etter det travle halvåret som lå bak oss.

September, oktober og november er for meg som en tåke...skriving, skriving og atter skriving....(akkurat det tror jeg dere har fått med dere, mulig jeg har nevnt det før?:P)men i novemer ble oppgaven levert, muntlig eksamen gjennomført..og FERDIG!

Samme måned fikk jeg jobb på en ungdomsskole og vikariatet har jeg frem til sommeren,hurra! Olav er flink businessmann og havnet med det faktisk i avisen denne uken som daglig leder for en nyoppstartet bedrift. Hurra for han også!

I tillegg til disse "store" begivenhetene må jeg nevne sist, men ikke minst, gode stunder med nære venner,dere gjør livet komplett!

Med andre ord, et år med mye nytt,kjekt og spennende, men også utfordringer på rekke og rad. Akkurat det livet har å tilby oss.

Ha en god kveld!

4 kommentarer:

Marianne sa...

Wow, et begivenhetsrikt år! Du har i alle fall ikkje låge på latsidå. Eg må sei eg føle meg meget beæra øve å få vær en del av kavalkaden med det lekre Kvikk Lunch-bildet :)

Og så e det jo sånn at det e veldig bra å ha mange bursdagar, det e de så leve lengst. Klem fra nesten 26.

Katrine sa...

du har hatt d travelt, ja! Men d så ut t å ha vært et fint år :)

Bjørn Erik/Sølvi sa...

Kjekt å lese om et begivenhetsrikt år. Takk for turen igen vi hadde på hytta.. Selv turen hjem ble noen timer lengre enn planlagt.. Men du kjenne meg å Olav, me måtte bare... :) Håpe på flere turer og koselige kvelder i året som kommer..

Navn: Therese sa...

Takk for det, alle sammen!!
Håper på koselig samvært med dere alle sammen på nyåret!:))

klem