søndag 13. juni 2010

Bilderas fra den siste tiden

Det blir bare lengre og lengre tid mellom hvert blogginnlegg, ikke kan jeg skylde på dårlig tid heller!

I løpet av den siste måneden har vi feiret 17. mai
Først med Olav sin familie i Sandnes, dermed med en god gjeng i søsterhjemmet. Pappa og Tina kom også senere på kvelden og overnattet til mandagen (Tina er altså hunden, bare så det er avklart;D).

Stakkars Olav har blitt operert to ganger, med påfallende to innleggelser og nesten èn uke på sykehuset. Formen er heldigvis mye bedre nå, men snorkeoperasjon er ingen spøk (jeg er fornøyd med resultatet, nå gjenstår bare Ibsen sin snorking..hehe)!


Vi har hatt koselig besøk av Hans Petter og Thomas, Heidi og Thomas og for min del har det blitt en del venninnebesøk. Alltid kjærkomment!

Jentekveld med påfølgende restaurantbesøk og premiere av "Sex and the city 2"
Vi var tilsammen syv stykker, her er søte Marianne:)

Det er mye som må i hus før lillegutt kommer. Vi har fått kjøpt litt klær, men gjenstår fortsatt mye. Bilsete og barnevogn er derimot komt i hus, noe som er stor stas!

Valget ble rett og slett Emmaljunga Nitro City med marineblå bag og mørkebeige sportdel.
Vogna har altså fire hjul, men forhjulene er svingbare. Jeg var egentlig ganske så sikker på å kjøre helt klassisk, men etter å ha prøvekjørt denne, var jeg solgt. Den er rett og slett perfekt til både cafè- og kjøpesenter,samt at den tar liten plass i bagasjerommet (i motsetning til hundeburet..!) ;)

Til slutt to magebilder, tatt i uke 25 (jeg er nå snart i uke 28)


Stor og god, med andre ord;)

I dag har Olav fått satt opp mange hyller nede i vaskekjelleren, så nå er det en drøm å vaske og sortere klær!Jeg er kjempefornøyd, deilig å ha litt orden i "skitten" også;)Nå skal jeg stryke "litt" klær...(shame on me som bare utsetter og utsetter sånt! Desverre er krøllete klær noe av det som ikke forsvinner av seg selv;D)før jeg parkerer foran TV`en med kvalitetsprogram og Heidis herlige brownies.
Mmmmmm!

Ha en fin kveld!

3 kommentarer:

Bjørn Erik/Sølvi sa...

så flotte du e!!!kjenne ett lite stikk av "sjalusi" og babysjuko.he,he. me e klare for date snart...både på dagtid og kveldstid(alt itte kim du/dåke vil ha besøk av)

kos deg masse m magen:)
klem fra oss

katrine sa...

offda, stakkars Olav-håpe alt e bra nå! Hehe, gøy å se deg me mage :) Reagere Ibsen på magen?

Navn: Therese sa...

Takk, takk, Sølv og Bjørn Erik:);)
Me snakkis forhåpentligvis på torsdag eller fredag:)

Katrine: Olav e heldigvis myyye bedre:)) Ibsen stakkars fekk seg et spark ein dag han låg å kvilte håve sitt på magen min...då klynka han og sprang vekk. Fekk litt vondt av han- håpte ikkje han trodde d va meg;))
Ellers bryr han seg fint lite;)

Klem