søndag 30. januar 2011

Er det noen der ute?

Hvis jeg noen gang skal kunne leve av bloggingen, motta gratis skjønnhetsprodukter flere ganger i uken, samtidig som jeg kommer på direktesendt TV,må jeg nok oppdatere litt mer enn ca. en gang hvert halvår. Dette er ihvertfall en begynnelse, håper alle (1-2) leserne støtter meg så godt dere kan!:P

Man kan jo si at det mildt sagt har skjedd store omveltninger i livene våre siden siste innlegg...en omveltning til det bedre, men dog en stor og utfordrende forandring!Men nå er hverdagen godt rutinert og vi er blitt godt vante med foreldrerollen (som selvfølgelig stadig vil forandre seg!).

Dagene (for Oskar og meg) går til mye kos og mating, lek, turer,TV(hmpf!), barseltreff, fysiotrening(for begge to, to ulike steder) og babysang. Vi er også litt på besøk, samt at vi får gjester. Tiden går kjempefort og jeg nyter hver dag som "hjemmeværende husmor". Måtte tiden frem til høsten gå sakte!

Olav jobber på samme plass og ser ut til å trives godt. Han sysler med ulike oppussningsprosjekt når han har tid (og vi har råd)og er en kløpper på husarbeid. (Fortsatt)dårlig bekken (etter svangerskap og fødsel) trenger nødvendigvis ikke alltid være en negativ ting;)

En kort, liten update:
Lillegutt vokser og vokser, neste uke er han allerede fem måneder!Han griper etter ting og skal putte alt i munnen, "prater" i ett sett, smiler, ler, kan bli fryktelig sint og så blid igjen etter noen sekunder. Han er kjempesterk i både nakke og ben, noe som fører til at det er slutt på å bare ligge på fanget!
Han sluttet med nattmat allerede etter åtte uker, det er ikke verst med tanke på at han kun får morsmelk!
Ellers så har han begynt å smake ulike frukter, samt grøt. Banan er definitivt favoritten! Med andre ord; vi har fått litt av en skatt!

Ibsen har klart overgangen fra "enebarn" til "storebror"veldig bra. Han kan være ekstra kosete noen ganger og skal da helst ligge oppå fanget, men ellers ingen tegn til sjalusi.Han "passer på" Oskar og er veldig tålmodig og snill, selv når ørene og halen får en liten omgang av små klypeferdige hender (men da tar mamma lillegutt vekk, altså). Det er så godt å se at de kommer så bra overens, for det skal jeg innrømme at jeg var litt spent på...!

Yes...det var en kort, liten oppdatering fra vår nye hverdag som mamma, pappa, storebror og nykommer!Bilder av Oskar vil ikke bli lagt ut på nett i hele tatt,da noen må jo ivareta personvernet til de familiemedlemmene som ennå er for små til å gjøre det selv;)(kan selvfølgelig sende bilder via mail hvis noen skulle ønske det!)
...meeeen babybilde av Ibsen kan dere få se;)

Vi skrives, ha en fortsatt fin søndag!

6 kommentarer:

Bjørn Erik/Sølvi sa...

Me hadde nesten gitt opp håpet om at d sko komma ett nytt innlegg på bloggen dåkas!!!!Men tydelig at under kan skje:)
hi,hi.
Nyt tiden som hjemmeværende husmor du,Therese. men eg må gi deg det harde fakta: tio går fort!!!men nyt kvert sekund m lillegutt:)
klem

Silje sa...

Hei Therese!!
Så kjekt å se at bloggen din e oppe og går igjen!! Her e d sløvesøndag og blogglesning (mens Karl Terje ser på fotballkamp!;), så det va utroligt koseligt at du e "på an" igjen med bloggingå:) Send gjerna et bilde av Oskar på mail! E så spente på koss han ser ut:)

Klem fra Silje:)

birgitte sa...

Hei Therese!

Så utruli koseligt med et nytt blogginnlegg, d va lenge si sist :) E allerede gått ei stund si eg visiterte dokke, men sko gjerna snart truffe dokke igjen! Ha ei flotte helg, klem

Marianne sa...

Jeeei!! :) Eg gjekk gjennom bloglistå mi og tenkte: ska eg sjekka Therese sin da? Der skjer det jo aldri nåke ... men JODA!! :) konge!! :) Koselig med update, fortsett med det!

Navn: Therese sa...

The Røiland: underets tid er ikke forbi;) Huff, ja, føle tiå allerede fyke forbi meg:/ Klem

Silje: kjekt å væra savna;)Kas adr. ska eg senda mail te?:)) Men eg kan allerede fortella deg nå at han e aldeles nyydelig! Klem

Birgitte: velkommen, velkommen:))

Marianne: I will, I will;)) Ska prøva, ihvertfall;))

...og te alle sammen: Tusen takk for kommentarer, så koselig:))

Silje sa...

Ja, d kan eg tenka meg!! (men med ei sånn ei flotte mor, så hadde eg nå aldri forventa nåke aent!!:)Adresså e siljegrinde@hotmail.com

Klem:)