fredag 2. september 2011

Sommer 2011

Sommeren har i disse dager gått over til høst, noe jeg alltid synes er litt vemodig. Spesielt i år, for det føles ut som om vi allerede har hatt høst i noen måneder! Men det er vel bare til å kjøpte inn mer te, stearinlys, samt en god bok, så klarer vi noen måneder til med høstvær;)

Denne sommeren har vi holdt oss for det meste hjemme, men vi har hatt en liten uke på sørlandet(hvor vi var med Olav sin familie, samt en snartur innom Moi for bestemor og bestefarbesøk), samt to turer til Haugesund, hvor blant annet disse finingene her ble godt gift:

Ellers var Marianne(H) her ei langhelg, vi har vært på Gladmat, Tallship, Sildajazz og sist, men ikke minst, den tradisjonelle turen til Kongeparken med fire stykk Stølen.
Oskaren vår tar en "time out" i Kongeparken for å lade opp batteriene til mer karusellkjøring (noe som forresten var en stor hit!)

Vår lille helt er også fylt året og det ble i går feiret med familieselskap (Olav sin side). Jubilanten var godt fornøyd med dagen, og er noen leker og instrumenter rikere.
Bestemor strikket nydelig Mariusgenser og lue til Oskar, jeg gleder meg til å ta det i bruk!

I morgen er det barne/venneselskap og da blir det pølsefest med tilsammen 20 store og små. Søndag kommer min familie og da er det igjen duket for bursdagskake, som mormor skal lage.
Vi gleder oss til å feire!

Det er helt sprøtt å tenke på at vi allerede har en ettåring i hus! Det er virkelig sant som alle foreldre sier; tiden FLYR!

Velvel, det var en lien update fra oss i Stavanger; håper dere har det bra!

God helg!2 kommentarer:

Kat sa...

Hei du, nå e d altfor lenge siden eg har sett deg! Gratulera t minstemann med et heilt år - e vel ikkje lenge t han springe rundt nå (hehehe, då e d i alle fall slutt på freden). Kjempefine genser han hadde fått, d e godt nåken har håndarbeidsevner - eg har det ikkje! Hils t den firbeinte fra meg (og t mann og barn!) :)

Navn: Therese sa...

Takktakk:)) Freden e d slutt på for lengst, men ennå tar han ikkje beinå fatt;) Slikk fra Ibsen og hilsen igjen fra resten!:)