søndag 27. januar 2008

Oppdatering

Løfter krever en oppdatering:

1. Spise mindre ostepop.
Hadde gått strålende hadde det ikke vært for Olav sitt nyttårsfortsett som er "å kjøpe mer ostepop til Therese" Men når det er sagt, har det kun skjedd én gang (Flaks for meg at han er så dårlig til å holde sine nyttårsforsett).

2. Begynne å trene igjen.
Dette går faktisk(!) strålende! Linni og jeg pumper jern så musklene spretter og springer så leddene knirker,sånn ca. tre ganger i uken.

3. Mer fisk og kjøtt
Hvis tunfisk og makrell i tomat er godkjent...er det bare kjøttet som mangler.

4. Ikke la skolen bekymre meg så mye.
Si meg, hvorfor er jeg stresset?Åååå...skolen, ja.

5. Ny hobby.
Pøh, hvem har tid til sånt? For et tåpelig nyttårsforsett.

Konklusjon: Jeg tar nr. 5 tilbake (hvis sånt er lov?), samtidig som jeg gir nr. 4 en liten sjanse til.

I går leverte jeg hjemmeeksamen og i dag har jeg snust på en ny. Muntlig eksamen står også snart for tur. Heldigvis gikk det så bra på den forrige, så jeg slipper å grue meg til denne her (håper dere tar den sterke ironien).

Nå skal jeg snart på cafè med Mariann, og i kveld skal jeg innvie mitt nye rosa Barbie&Ken sengesett som jeg fikk av Olav til bursdagen.

Gleder meg.

2 kommentarer:

Birte sa...

haha hei vennen! Ser ut som du har tatt deg litt vann over hode me d 5 punktet ja... ivertfall når du har så masse å gjør på skolen... ikkje rart du stresse..syns ALTID at du har noe skole å stressa me!! ikkje bra! Føle eg går på et pingle studium i forhold...
men syns samtidig at en ny hobby (eller eventuelt oppfrisking av gammel) kan vær å bli me meg ut på kaffe snart..har funnet en sinsykt koselig en nå.... der må du bare bli me!! me får pratas;) klem

Navn: Therese sa...

Ja, sant nok, og ein go svømmar har eg aldri vært;)

Pinglestudie? Nja...men sikkert mær bedagli;) Og d e ikkje domt:)

å ha cafè som hobby kan eg gå go for. U and me, baby! Alltid klar for ein ny plass me deg!
Klem