lørdag 13. juni 2009

ResultatanalyseDet er lørdag formiddag.Jeg har allerede sittet noen timer her på UiS sammen med min sjarmerende resultatanalyse.
Jeg var nok ganske naiv da jeg tenkte at denne delen av oppgaven kom til å gå "både fort og lett". Den gang ei.

Ute skinner solen, inne sitter jeg.

Olav er ihvertfall tilbake igjen fra Trondheim, med to nye bøker til samlingen min *glede*
Godt å ha han "hima", det tror jeg Ibsen også synes!
Speaking about: Vår firbente sønn er seks måneder i dag! Hurra!

Ellers er bryllupsnervene også til stede: Senest i natt drømte jeg at bryllupet skulle være på Karmøy(av alle plasser!). Da jeg kom ut fra frisøren(kvisete og usminka, med briller og fett hår i en hestehale bundet med rosa strikk) oppdaget jeg at Olav hadde glemt å ordne skyss til kirken. Jeg måtte altså klatre over karmøybrua i full orkan. Det gikk ikke. Jeg ringte Marianne H. for å spør om gjestene var på plass. Det var de ikke. Puh? Nei. For ingen kom seg over brua. Jeg klatret litt til i desperasjon, men med høydeskrekk som jeg har, gjorde den hele turen til et sant mareritt. Noe som det heldigvis var og der våkna jeg. PUH :)

God helg!

3 kommentarer:

Marianne sa...

Hahahahaha, fytti for et mareritt, stakkar liten!!
Kan då informera om at eg funne en kjole som passe te min breie rygg! Så eg ska prøva så godt eg kan å ikkje ødelegga dagen dokkar. Men du visste vel at eg i all hemmelighet har ordna d sånn at dokk ska gifta dokk på Karmøy? Nei då, det komme te å bli en vakker, nydelig dag:)

Marianne sa...

Off, stakkars deg! Så grusomt med så mången stressanes drømmar!! Men eg e overbevist om at det blir ein flotte dag, og den ska IKKJE verr på Karmøy!!

Rart det altså, eg og drømte om umulige oppdrag knytta te Karmøbroå då eg sko ha muntlig pedagogikk eksamen! E nåke mindre positivt med plassen ... ;)

Navn: Therese sa...

Marianne G: JA, d kan du sei!! eg va svett då eg våkna!!

Gratla med ny kjole, min brerygga venn!!d e ikkje lett for oss som ikkje passe d gjennomsnittliga, enten me e for smale eller breie øve ryggen!!

Prøv å ikkje ødelegg for mye, e du snill...og Karmøynå holle du deg longt onna!!;)

Marianne H: Hehe, godt du e overbevist om d!!kan du fortella nervene mine d samma?;)

Ja, ka e d med karmøy??Haha, må le o, så rart at du o drømme om den i trengselens time!!! Deilig med ferie?:))