torsdag 18. juni 2009

Uskyldig?Det er ikke lenge siden Olav og jeg pratet om hvor lite ugagn Ibsen hadde gjort i hjemmet vårt. Vi glemte tydeligvis å si bank i bordet, for noen dager senere var favorittskoene mine spist opp, samt morgenen etter tok han for seg boka mi. Men DET uskyldige blikket er det ikke lett å bli så altfor sint på heller...ulv i fåreklær? Neida, bare en (boxer) valp!:)

Filofaxen min fylles stadig opp med ting som må gjøres innen det og det tidspunktet...hodet er sjeldent i hvilemodus, noe jeg ikke kan si om kroppen ;)

I går kjøpte vi utemøbler til å ha på verandaen, sponset av mamma og pappa. Thank you! :) Ellers suser dagene av gårde, snart bare fem uker til bryllup! Det er jammen meg mye å tenke på i forhold til forberedelser! Mange små detaljer som må være på plass...egentlig de som tar mest tid.

Siste nyheter:
Ibsen har såvidt begynt å løfte benet når han tisser (stolt far) og vi skal begynne å gå inn skoene til bryllupet.

*dårlig med oppdaterte bilder av Ibsen her...det er fordi jeg ikke har internett på min egen data, der bildene ligger....kommer nok sterkere tilbake, frykt ikke ;)*

2 kommentarer:

Marianne sa...

Eg visste at du egentligt hadde lyst på en katt :) Når du vise dette skjønna bildet av Pus med støvler, så e nok det et tegn på forsmådde ønsker... ;)
Hehe, neidå... Lykke te med bryllupsforberedelsene og alt det andra! Du komme te å vær skambrune og skamfine og alt komme te å ver perfekt :) Klem

Navn: Therese sa...

hehe, njaaaa, ingen kommentar;);)

Hehe, måtte du få rett!!Men du har rett, med deg som gjest kan d ikkje bli aent enn perfekt ;) :)