torsdag 25. juni 2009

En måned....


....eller fire uker og fire timer til bryllupet vårt!

Det går SÅ fort! Kjenner nervene virkelig slår til i perioder (dvs. jevnt over stabilt med nerver, men de øker stadig i frekvens...)

I går handlet Olav, Solfrid (moren til Olav) og meg drikke, lys&servietter,utstyr til bordkort ol. Ting begynner å komme i boks, men fortsatt en god del igjen.
I tillegg har vi jo oppussing, jobb, ekstrajobb og skole...jeg for min del sitter fortsatt med resultatanalysen og begynte med tabellene i dag...hadde veiledning i går, jeg må sitte minst to uker til før ferie...ikke så lett når det bare sier "Ding- dong" i hodet mitt!

Sola varmer skikkelig i dag- for de som er ute....jeg har heldigvis selskap av Ibsen, som akkurat nå ligger og gnager på et ben...han blir også døsig av varmen ;)

Til helga kommer Thomas og Hans Petter på besøk! Det blir kjekt! Jeg skal dessverre jobbe en del, så får ikke sett dem så mye, men litt er bedre enn ingenting!;)

Dette var dagen skryteklaging, ha ei god helg!:)

2 kommentarer:

Marianne sa...

Stakkar liden Therese! Du ska få lov å syda litt, men så må du nyda solå litt òg! Eg har sagt det igjen, og eg seie det før, eg glede meg òg te bryllupet ditt :) Og bare sei viss der e någe eg kan hjelpa te med! Klem

Navn: Therese sa...

Ingenting e som litt medlidenhet!!*slikke sår*hehe:P

Så kjekt at du glede deg!eg glede meg øve at du konne komma!!:)) å te å bli gift, så klart!:)) Kanskje du vil væra med å kluppa ut bordkort på sikt??...:)
Klem