torsdag 3. september 2009

I dag...


får bestefar besøk av kronprinsparet. Om jeg gjerne ville vært der? JA. Jeg ba bestefar om å hilse fra meg. Han lo. Om jeg tullet? NEI.

Åååå, som jeg gjerne skulle tatt turen til Moi og Lund sykehjem i dag! *sukk* Jaja, jeg kan ihvertfall skryte av at besteforeldrene mine har fått kongelig besøk en regnfull torsdag i september!

7 kommentarer:

Anette sa...

Fikk lyst å skryte litt selv også - far har i morges guidet kronprinsparet gjennom lokalhistorie hjemme. Jøssingfjorden og Helleren. Spurte i en sms om de hadde vært hyggelige, og det korte svaret var "Ja, veldig! Nå skal jeg på lunsj med dem". Så tror besteforeldrene dine kan glede seg.. :)

Bjørn Erik/Sølvi sa...

Uff mine største tanker går i dag til deg Therese som ikke fikk møte de.
Igår kunne du f.eks møtt på de i Egersund kongeparken og i Bjerkreim.
For din del håper jeg de kommer til Stavanger en dag.

Marianne sa...

Du må invitera de te huset dokkas då ein gang, varta opp med brownies og visa de Ibsen. Det tror eg de hadde likt! Heldige bestefaren din som fekk besøk då! Håpe han hilste :)

birgitte sa...

Therese, då, du sko vert m meg og Janne på dagstur t Vikeså og Bjerkreim for å sjå kronprinsparet! Men men.. d e visst for seint nå:-( Du må heller koma t meg og sjå litt bilde frå den dagen. Koss går d ellars m dokke??

Navn: Therese sa...

Anette: ett ord: WOW!!! (og eg MÅ få hilsa på faren din!!hehe)

Turtelduene: tusen, tusen takk for sympatien!!(og tipset, sjøl om d dessverre e for seint nå:( )

Marianne: Fantastisk plan!!du e velkommen du o! komme tebake seinare med mær direkte planer og tidspunkt!!

Birgitte: ååååå,tror jammen meg du glømte å ringa meg!!how rude!!Eg komme gjerna på besøk, du e velkommen her o!Me har d bra!! ka me deg?

*klem*

Marianne sa...

Eg glede meg te Brownie-fest!

Navn: Therese sa...

Me too!!!:))